top of page

QUI SOM?

Som un despatx tècnic fundat l'any 1996 per l'arquitecte

Marc Ribes Mesalles.
L'empresa, que compta amb una dilatada experiència en el sector, s'ha especialitzat en desenvolupar, gestionar i executar projectes dins de les àrees d'urbanisme, arquitectura i enginyeria. 
L'equip esta format per professionals que desenvolupen les tasques en estreta col·laboració amb els especialistes més adients dins de cadascuna de les disciplines, creant un grup heterogeni que treballa de forma dinàmica, flexible i adaptat a les singularitats de cada expedient o tràmit.
Un dels aspectes que cal destacar d'Arku3 és el seu servei d'assessorament complert entorn del qual s'articula tota la filosofia de l'empresa. 
Arku3 posa a disposició dels seus clients tots els recursos necessaris amb l'objectiu d'oferir solucions integrals a les seves necessitats, garantint d'aquesta manera la seva plena satisfacció des de l'inici fins al final dels projectes i obres.

L'EQUIP TÈCNIC

L'EQUIP D'ADMINISTRACIÓ

Victor Ribes Mesalles​
Tècnic de projectes
d'Edificació
Lluïsa Ribes Mesalles​
Arquitecta Tècnica
Marc Ribes Mesalles​
Arquitecte Superior
Eva Ribalta Ferrer
Comptabilitat i
anàlisi pressupostari
Marc Ribes Mesalles​
Arquitecte Superior
Cristina Solé Gros
Arquitecta Superior
Mª José Ros Fàbregas
Delineant projectista
Esther Sala Bittoun
Arquitecta Superior
Laia Martínez Saureu
Arquitecta tècnica
i superior
image_edited.png
image_edited.png
Projecte acollit al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU
image_edited.png
image_edited.png
CARTELL SUBVENCIÓ no fons.png
SUBVENCIÓ DESTINADA AL FINANÇAMENT DEL PROGRAMA OCUPACIÓ + TRANSFORMACIÓ REFERENT A LES INVERSIONS DEL COMPONENT 23 “NOUS PROJECTES TERRITORIALS PER AL REEQUILIBRI I L’EQUITAT. EMPRENEDORIA I MICROEMPRESES” A CATALUNYA EN EL MARC DEL PLA DE RECUPERACIÓ, TRANSFORMACIÓ I RESILIÈNCIA, FINANÇAT PER LA UNIÓ EUROPEA – NextGenerationEU.
bottom of page